Acțiuni caritabile de succes

Initiativa „Ghiozdanul cu viitor” 2023

A venit toamna și, împreună cu ea, prima zi de școală în care copiii noștri au pășit emoționați în sălile de clasă.

Fie că a fost prima lor zi de școală, fie că sunt deja în clasele gimnaziale, bucuria și emoția fiecăruia dintre ei sunt de nedescris.

Prin proiectele pe care le realizăm, noi, cei din Asociația Lanțul de Unire, ne propunem să ajutăm comunitățile locale și să aducem o rază de lumină pe chipurile și în inimile copiilor proveniți din medii defavorizate.

Anul acesta, cu mare bucurie, am primit vestea că, în urma colaborării de anul trecut, proiectul „Ghiozdanul cu viitor” a fost preluat de una dintre comunitățile locale către care ne-am îndreptat, care s-a organizat și a sprijinit din fonduri proprii copiii din localitate proveniți din familii cu posibilități materiale reduse, asigurându-le acestora toate cele necesare pentru noul an școlar.

Acest gen de implicare permite Asociației să identifice și să sprijine noi comunități așa cum este cazul orașului Săveni aflat în apropierea graniței cu Ucraina. Cu ajutorul voluntarilor noștri și al reprezentanților Bisericii Sfântul Gheorghe din Săveni, am reușit să oferim o rază de speranță pentru 10 copii din localitate ale căror familii se confruntă în aceste vremuri grele cu dificultăți financiare.

Alături de micuții din Săveni am reușit anul acesta să sprijinim:

   • 31 copii din Comuna Hartiesti, Județul Argeș;

   • 13 copii din Comuna Budeasa, Județul Argeș;

   • 64 copii din Comuna Bolintin Deal, Județul Giurgiu;

   • 12 copii din Sat Zboiu, Județul Giurgiu;

   • 10 copii din Fagaraș, Județul Brasov;

   • 10 copii  din Medias, Județul Sibiu;

   • 21 copii din Comuna Ciorăști, Județul Vrancea;

   • 3 copii din Sat Zanoaga, Județul Prahova;

   • 36 copii din Comuna Gura Văii, Județul Bacău.

  Le mulțumim pe această cale tuturor celor care în mod voluntar se alătură proiectelor noastre și ne sprijină în activitățile pe care le realizăm.

  Și, nu în ultimul rând, le mulțumim prietenilor noștri de la #Cavar Residence, #GEZE România și #Pigna România care au făcut posibilă realizarea proiectului „Ghiozdanul cu viitor” de anul acesta, proiect prin care ne propunem împreună să dăm o șansă copiilor noștri la educație și să contribuim astfel la reducerea abandonului școlar. Anul acesta am reușit să sprijinim un total de 210 copii din diverse zone ale țării.

  Contribuie și tu la schimbare!

  Și tu poți face parte din această mișcare pozitivă. Orice contribuție, fie ea materială sau financiară, poate face o diferență semnificativă în viața unui copil. Donează acum și alătură-te nouă în demersul nostru continuu de a construi un viitor mai bun pentru copiii noștri. 

  Vă mulțumim tuturor celor care ne sunteți alături și nu uitați: „Munca noastră nu se oprește niciodată

  Folosim cookie-urile în scopuri de marketing și analiză pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Mai multe detalii